Програм

Политичка начела

Самостална и независна Србија

Србија у спољној политици мора да буде верна себи и својим националним интересима. Војна и политичка неутралност пружају могућност Србији да самостално одлучује, без ризика да буде увучена у туђе спорове и сукобе у свету.

Устав – гарант очувања државе

Митровдански устав, усвојен у Народној скупштини и потврђен на референдуму, дао је правни оквир који одговара садашњем друштвеном тренутку Србије.

Снажна породица – стуб друштва

Породица, родитељство и потомство су традиционалне, непревазиђене и племените вредности које обезбеђују здраво друштво, демографску виталност народа и омогућавају здраву и неометану смену генерација у Србији. Демографска обнова Србије је најважнији задатак, и камен темељац наше политичке идеје.

Органи
странке

  • Председник
  • Потпредседници
  • Председништво
  • Главни одбор
  • Генерални секретар
  • Директор

Самостална српска странка учествује на Изборима 2020.

Избори у Србији биће одржани 26. априла 2020.
Око 6.8 милиона људи има право гласа на општим изборима. Гласачки листићи на предстојећим парламентарним изборима у Србији биће розе боје, а контролни листић за проверу исправности гласачке кутије биће тиркизни, одлучила је крајем јануара Републичка изборна комисија.

Имена бирача се налазе у јединственом бирачком списку - евиденцији држављана Србије који имају бирачко право. Сваки грађанин може да провери да ли је на бирачком списку на сајту министарства или у општинској или градској управи у којој има пребивалиште.

Контакт

Контактирајте нас
Адреса: Дечанска 1, 11 000 Београд
Телефон: +381 (11) 3220-606