Program

Politička načela

Samostalna i nezavisna Srbija

Srbija u spoljnoj politici mora da bude verna sebi i svojim nacionalnim interesima. Vojna i politička neutralnost pružaju mogućnost Srbiji da samostalno odlučuje, bez rizika da bude uvučena u tuđe sporove i sukobe u svetu.

Ustav – garant očuvanja države

Mitrovdanski ustav, usvojen u Narodnoj skupštini i potvrđen na referendumu, dao je pravni okvir koji odgovara sadašnjem društvenom trenutku Srbije.

Snažna porodica – stub društva

Porodica, roditeljstvo i potomstvo su tradicionalne, neprevaziđene i plemenite vrednosti koje obezbeđuju zdravo društvo, demografsku vitalnost naroda i omogućavaju zdravu i neometanu smenu generacija u Srbiji. Demografska obnova Srbije je najvažniji zadatak, i kamen temeljac naše političke ideje.

Organi
stranke

  • Predsednik
  • Potpredsednici
  • Predsedništvo
  • Glavni odbor
  • Generalni sekretar
  • Direktor

Samostalna srpska stranka učestvuje na Izborima 2020.

Izbori u Srbiji biće održani 26. aprila 2020.
Oko 6.8 miliona ljudi ima pravo glasa na opštim izborima. Glasački listići na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji biće roze boje, a kontrolni listić za proveru ispravnosti glasačke kutije biće tirkizni, odlučila je krajem januara Republička izborna komisija.

Imena birača se nalaze u jedinstvenom biračkom spisku - evidenciji državljana Srbije koji imaju biračko pravo. Svaki građanin može da proveri da li je na biračkom spisku na sajtu ministarstva ili u opštinskoj ili gradskoj upravi u kojoj ima prebivalište.

Kontakt

Kontaktirajte nas
Adresa: Dečanska 1, 11 000 Beograd