Младеновић: Самостална српска странка подржала кандидатуру Александра Вучића за председника Србије

Младеновић: Самостална српска странка подржала кандидатуру Александра Вучића за председника Србије

Председник Самосталне српске странке Андреја Младеновић поручио је да је Србији више него икада потребан државник који ће као и до сада на прави начин представљати државу у земљи и у свету.
​“Зато Самостална српска странка у потпуности подржава кандидатуру Александра Вучића за председника Србије испред листе „Заједно можемо све“ на изборима 3. априла”, оценио је Младеновић.
​Том чврстом и непоколебљивом ставу Самосталне српске странке, Младеновић додаје и чињеницу да велики углед који Александар Вучић ужива у свету где се наметнуо одлучним и праведним ставовима којима заступа државне и националне интересе Србије, заправо представљају гарант мира и стабилности које ћемо имати његовим избором за председника.
​Неизоставно се мора истаћи и улога Александра Вучића у заштити права свих Срба који живе у региону и шире, додао је лидер ССС.
​У наставку образложења подршке Самосталне српске странке Младеновић наставља да је избор Александра Вучића гарант очувања суверености и територијалног интегритета наше земље у будућем периоду.
​“Грађани Србије имају, 3. априла, могућност да дају поверење кандидату иза кога дела говоре, а то су веће плате, километри аутопутева, нове болнице, сигурне пензије, све у свему један бољи и безбеднији живот за сваког појединца у Србији”, порука је и подршка Андреје Младеновића и његове Самосталне српске странке кандидатури Александра Вучића.