Mladenović: Samostalna srpska stranka podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Mladenović: Samostalna srpska stranka podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

Predsednik Samostalne srpske stranke Andreja Mladenović poručio je da je Srbiji više nego ikada potreban državnik koji će kao i do sada na pravi način predstavljati državu u zemlji i u svetu.
​“Zato Samostalna srpska stranka u potpunosti podržava kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ispred liste „Zajedno možemo sve“ na izborima 3. aprila”, ocenio je Mladenović.
​Tom čvrstom i nepokolebljivom stavu Samostalne srpske stranke, Mladenović dodaje i činjenicu da veliki ugled koji Aleksandar Vučić uživa u svetu gde se nametnuo odlučnim i pravednim stavovima kojima zastupa državne i nacionalne interese Srbije, zapravo predstavljaju garant mira i stabilnosti koje ćemo imati njegovim izborom za predsednika.
​Neizostavno se mora istaći i uloga Aleksandra Vučića u zaštiti prava svih Srba koji žive u regionu i šire, dodao je lider SSS.
​U nastavku obrazloženja podrške Samostalne srpske stranke Mladenović nastavlja da je izbor Aleksandra Vučića garant očuvanja suverenosti i teritorijalnog integriteta naše zemlje u budućem periodu.
​“Građani Srbije imaju, 3. aprila, mogućnost da daju poverenje kandidatu iza koga dela govore, a to su veće plate, kilometri autoputeva, nove bolnice, sigurne penzije, sve u svemu jedan bolji i bezbedniji život za svakog pojedinca u Srbiji”, poruka je i podrška Andreje Mladenovića i njegove Samostalne srpske stranke kandidaturi Aleksandra Vučića.